Tuesday, June 13, 2006

Šta radite ako naletite na roze forum?

Početni post (pod nick-om Tri_tuzna_musketara):

Znamo da Vam tema izgleda sovinisticki ali saslusajte nas pa same prosudite!!!

Mi smo tri momka od 18-19 godina, idemo zajedno u skolu ne bitno koju. Bili smo ( ili smo josuvek!!! ) zaljubljeni u istu devojku, ispostavice se u isto vreme... :(( Cela prica pocinje u aprilu kada su cetvrte godine bile na ekskurziji u Italiji. Tada se sa tom devojkom smuvao jedan od nas, neznajuci da je ona u vezi sa drugom iz odeljenja ( odnosno jednim od nas ) vec dve godine!!!!

Jos se vise iskomplikovalo sredinom maja kada je na jednom rodjendanu njoj prisao treci od nas, inace mladji sa trece godine. Ispostavilo se kasnije da je ona u to vreme imala sexualne odnose sa momkom sa exkurzije dok sa svojim deckom ( onim iz odeljenja ) uopste nije htela da spava... Na tom rodjendanu se smuvala i sa ovim mladjim i zavrsili su u spavacoj sobi u tom stanu gde je bila zurka mada nije bilo sexa bilo je svega ostalog!

Ova prica dostize vrhunac predprosle nedelje kada je devojka svoj trojici u isto vreme trazila grupni sex "u cetvoro"... Ne moramo da Vam govorimo koliko smo sva trojica bila sokirana tom ponudom,posebno zato sto je dvojici to tebao da bude prvi sex s'njom!!! Ipak, pristali smo jer smo sva trojica bila strasno zaljubljena u nju a ona je bila uporna i zahtevala je to sto je htela i pretila da uprotivnom vise nikad necemo imati sex i da ce nas ostaviti:(

Nasli smo se svo cetvoro u njenom stanu ( njeni roditelji su bili na placu ) i naravno kad smo videli da smo sva trojica iz iste skole hteli smo da prekinemo ali ona nas je nagovarala i pretila da ce nas ostaviti ako nebudemo isli do kraja!!! Teskih srca nastavili smo dalje :((

Prvo nas je svu trojicu naterala da se skinemo da bi nas slikala mobilnim telefonom a zatim smo presli na stvar. Nama je bilo uzasno ali delovalo je da ona uziva dok nije pocela da nas zafrkava da smo ruzni i da imamo male penise.

Posle zavrsenog posla isterala nas je iz stana naglavacke a kroz zatvorena vrata culi smo kako se smeje preko telefona. Sutra dan u skoli sve devojke su nas gledale cudno i kikotale su se medjusobno! Cak smo culi i trac da je pokazivala drugaricama slike sa mobilnog!!!

Nemoramo da Vam govorimo da smo se posle osecali kao najgori bednici,a najtuznije je sto je sva trojica i dalje volimo!!! Pomagaj te, neznamo sta da radimo!!! :(((((((((( Ona od tog nemilog dogadjaja ne zeli da prica sa nama uopste...

Tema je vrlo brzo obrisana, a stigao je i PM od vrle administratorice:

Teme iskljucivo seksualnog karaktera nisu dozvoljene na forumu. Takodje, teme u kojima se u globalu vredjaju zene, urednice ovog foruma, obicne clanice, bez objektivnog razloga, bice obrisane.

Da predjemo na ti, ovo sto ste napisali je sprdnja i zbog toga je obrisana. Imajte u vidu da ovaj forum posecuju i zene koje su majke, bake, tetke... starije ili mladje od vas i da je neumesno pisati takve gluposti.

Molim vas da se uozbiljite, jer vam u protivnom sledi ban na osnovu IP adrese, i nikada vise necete moci pristupiti forumu.

Dobrodosli na forum i hvala na razumevanju, xyz.

Naravno, dobila je i odgovor:

NEMA POTREBE SVE NAM JE JASNO :(((

Ovde poenta nije uopste u seksu nego smo zeleli da i vi zene vidite da nisu muskarci ti koji uvek iskoriscavaju...

Izvinjavamo se,nismo trebali da verujemo da cemo naici na razumevanje:((

Sve ovo odigralo se na jednom domaćem forumu čiju ćemo adresu izostaviti iz ovog posta.

5 comments:

Stator said...

Nema konkretno veze sa rur-om ali je dobro za sve pare :)

peja_ said...

jeste odlicno :D
bilo bi fino da ovo potraje, a ne da se ulenjite posle 2 dana :((

Anonymous said...

kako ste smislili ovaj text. :)
majstori...
keep it goin'

Anonymous said...

Zayebancija za sve pare :)

keep up the good work

three thumbs up :)

Ivan said...

zlajonja je iz černobilja olaolololo